Zásady ochrany osobných údajov

Ochrana osobných údajov e-shopu https://shop.rzr.sk/

Prevádzkovateľ internetového obchodu https://shop.rzr.sk/ týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov nakladá v zmysle „Zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov“.

Informačný systém obchodu https://shop.rzr.sk/ je zaregistrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR.

TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE

Spoločnosť Mário Plaštiak, so sídlom Slnečná 165/22, 029 01 Námestovo, IČO: 50440420, DIČ:1122442145, (ďalej len „predávajúci“ alebo „správca“) spracováva v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“), nasledujúce osobné údaje:

  • meno, priezvisko
  • e-mailovú adresu
  • telefónne číslo
  • adresu/sídlo

Ak je kupujúcim právnická osoba aj:

  • IČO, DIČ, IČD PH, Obchodné meno

Ďalej sú správcami Vašich údajov spoločnosti:

Alena Plaštiaková, Slnečná 165/22, 029 01 Námestovo ( spracovanie účtovníctva)

Slovak Parcel Service s.r.o. Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji
IČO: 31329217, DIČ: 2020351993, IČ DPH: SK 2020351993 (prepravca)

Facebook Inc.

Web Agile S.a.s. di Fietta Roberto (rozposielanie Newsletterov)

Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov. Správcu je možné kontaktovať na emailovej adrese rapzone.records@gmail.com 

ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vyššie uvedené osobné údaje je nutné spracovať pre vybavenie objednávok a ďalšie plnenie zo zmluvy, ak medzi Vami a predávajúcim dôjde k uzavretiu kúpnej zmluvy. Takéto spracovanie osobných údajov umožňuje čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenie  – spracovanie je nevyhnutné pre výkon zmluvy.

Predávajúci spracováva tieto údaje rovnako za účelom evidencie zmluvy a prípadného budúceho uplatnenia a obrany práv a povinností zmluvných strán. Uchovanie a spracovanie osobných údajov je za vyššie uvedeným účelom po dobu 10 rokov od realizácie poslednej časti plnenia podľa zmluvy, ak nepožaduje iný právny predpis uchovanie zmluvnej dokumentácie po dobu dlhšiu. Takéto spracovanie je možné na základe čl. 6 ods. 1 písm. c) a f) Nariadenie – spracovanie je nevyhnutné pre splnenie právnej povinnosti a pre účely oprávnených záujmov správcu.

ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov, obchodných oznámení a iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe, mailom na emailovú adresu alebo telefónne číslo. Tento postup umožňuje § 7 ods. 3 zákona č.480/2004 Zb., o službách informačnej spoločnosti, ak ho kupujúci neodmietne.

PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

 Máte právo:

  • kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na emailovej adrese: rapzone.records@gmail.com 
  • zrušiť kedykoľvek zasielanie obchodných oznámení – preklikom na odkaz v obchodnom oznámení / newsletteri
  • vzniesť námietku proti spracovaniu na základe oprávneného záujmu správcu
  • požadovať od správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracovávame
  • vyžiadať si od správcu prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie spracovania
  • požadovať od správcu vymazanie týchto osobných údajov, pokiaľ to nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi alebo oprávnenými záujmami správcu
  • na prenosnosť údajov, pokiaľ sa jedná o automatizované spracovanie na základe súhlasu alebo z dôvodu plnenia zmluvy
  • požadovať kópiu spracúvaných osobných údajov
  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva boli podľa Nariadenia porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
  • podať sťažnosť na Úrade pre ochranu osobných údajov.

SÚBORY COOKIES

Správca osobných údajov ako prevádzkovateľ webovej stránky https://shop.rzr.sk/, používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité na účely:

  • merania návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach
  • základné funkčnosti webových stránok.

Zber cookies na účely uvedené vyššie môže byť považované za spracovanie osobných údajov. Takéto spracovanie je možné na základe zákonného dôvodu – oprávneného záujmu správcu, a umožňuje ho čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia.

  • Webové stránky je možné používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu – tento režim je možný buď nastaviť v rámci nastavenia prehliadača alebo je možné vzniesť proti takémuto zberu na základe oprávneného záujmu správcu námietku podľa čl. 21 Nariadenia, ktorá je dostupná v dolnej časti webových stránok.Vaša námietka bude vyhodnotená bezodkladne. Cookies nevyhnutné pre funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre fungovanie webu.
  • Ak podá návštevník námietku proti spracovaniu technických cookies nevyhnutných pre fungovanie webových stránok, nie je možné v takom prípade zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu webových stránok.
  • Cookies, ktoré sa zberajú za účelom merania návštevnosti webu a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca.
  • Zhromaždené cookies súbory sú spracované ďalšími spracovateľmi: Poskytovateľom služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Mário Plaštiak
Slnečná 165/22
029 01  Námestovo
IČO : 50440420
DIČ: 1122442145

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 1.12.2020

X